menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Smallingerland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Smallingerland

Een kundige Mediator uit Smallingerland helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Smallingerland u verder helpen

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Mediation kiest u voor u allebei.

In een setting met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede intentie van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en er wordt een overeenkomst ondertekend. In de overeenkomst staan zaken zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle sessies op vrijwillige basis plaatsvinden.

Is het punt bereikt dat alle onderliggende problemen boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. Vervolgens kan er in de afrondende fase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is besproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Smallingerland onder meer inschakelen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
439
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.802
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Smallingerland

Heeft u een zakelijke mediator uit Smallingerland nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Smallingerland of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Smallingerland.

mac
mac
img

Ik ben Terence Huynh, regiomanager in Smallingerland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Smallingerland.

Zoekt u bekwame mediation uit Smallingerland?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Smallingerland. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Smallingerland mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allemaal geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel meerdere mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. Op die manier kunt u de mediators vergelijken en besluiten met wie u wilt samenwerken. De goedkoopste? Of misschien een bij u in de buurt?

Middels professionele mediators in Smallingerland kunnen beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook beide achterstaan. Bij een juridisch proces moet u maar te accepteren wat de rechter beslist en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Smallingerland te zeggen hebben!

img

Nicolaas Veer

Zoals beloofd had Professionals Smallingerland meteen een goede Mediator aangeleverd. Ik ben dan ook zeer te spreken over jullie website. Ik zou Professionals Smallingerland dan ook aan iedereen aanbevelen.

img

Ellemijn Niemeijer

Wow enorm bedankt voor de goede service! Ik raad Professionals Smallingerland aan iedereen aan.

Professionals uit andere branches in Smallingerland

Let's Talk

Bij Professionals Smallingerland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier